Besplatan koncert Joleta u sklopu Tuheljske noći

Foto: Press

ŽELIŠ besplatno na koncert popularnog Joleta? Ne moraš daleko putovati, dođi u Terme Tuhelj 29.7. od 20:00 h na Vodeni planet i uživaj u Tuheljskoj noći. Ova godina je zaista posebna jer se slavi 35 rođendan pa su shodno tome, Terme Tuhelj i lokalna turistička zajednica pripremile brojna iznenađenja.

Joško Čagalj, umjetničkog naziva Jole, jedan je od najvećih zabavljača hrvatske glazbene scene koji će ove godine stati na pozornicu i otpjevati svoje najveće hitove. Uživat ćete u dvosatnom besplatnom koncertu tako da već sada počnite učiti stare i nove hitove kako bi ta večer prošla nezaboravno. Jednina i množina, Da je duša od papira, Jedna mala plava, Kada žene tulumare, Nina, Srce veliko, samo su neki od hitova koje ćete otpjevati s poznatim pjevačem.

No to nije sve, za zagrijavanje atmosfere bit će zadužen Boss band koji će vas uvesti u najluđu noć u godini. U pauzama vas očekuje i DJ-a koji će vas držati na nogama do ranih jutarnjih sati.

Očekuje vas i:

-          Gastronomski show uz vola na ražnju

-          Bogata ponuda gastronomskih specijaliteta

-          Vatromet u ponoć

-          Dječji kutak za najmlađe goste

-          Finale Well malonogometnog turnira

-          Cocktail nastupi spretnih i vrhunskih barmena

-          Ostala iznenađenja

Tuheljska noć počinje u 20:00 h, a zavšava u 4:00 h. Kartu ne morate kupovati jer je ulaz besplatan. Potrebna vam je samo dobra volja i malo slobodnog vremena.

To nije jedini besplatan koncert kojem će Terme Tuhelj počastiti svoje goste. 5.8. možete uživati u nastupu Saše Lozara, a 19.8. Natali Dizdar koji će nastupati u sklopu Art&Wine festa. 

Pročitajte više