Beyonce i Taylor Swift planiraju duet?

Foto: Instagram

BEYONCE je najavila novi album Act II koji će biti u country stilu, a mnogi obožavatelji nagađaju kako će jedna od gošći na albumu biti megapopularna Taylor Swift. 

Sve je potaknuo i producent Killah B, koji je surađivao s Beyonce. Odgovarao je na pitanja o suradnji dviju pjevačica tijekom TMZ prijenosa uživo. “Recimo samo da je na putu da šokira svijet. Pustit ću tvojoj mašti da odluči što to znači”, rekao je nakon što su krenula nagađanja fanova na društvenim mrežama. "Ne bi me iznenadilo da Beyonce i Taylor zajedno otpjevaju country pjesmu", "Što ako Beyoncé i Taylor budu zajedno surađivale na country pjesmi???", pitaju se fanovi. 

Ipak, izvor je za Entertainment Weekly rekao da se Taylor ni na koji način ne pojavljuje na Beyoncéinom novom albumu. Ni Taylor ni Beyoncé nisu javno komentirale nagađanja. Novi album Act II izlazi 29. ožujka.

Povijest odnosa

Prije 15 godina Taylor Swift imala je 19 godina i pjevala je country, dok je Beyonce, tada 29-godišnjakinja, vladala scenom. Godine 2009. njih dvije bile su u centru pažnje na dodjeli nagrada VMA, kada je Kanye West uletio na pozornicu dok je Taylor primala svoju nagradu te izjavio da je umjesto nje trebala pobijediti Beyonce. 

Beyonce je bila potpuno šokirana reperovim činom, a pjevačice su navodno nakon incidenta plakale iza pozornice. Svjesna da je Kanye te noći uništio poseban trenutak za Swift, Beyoncé je pozvala Taylor na pozornicu da završi svoj prekinuti govor kada je kasnije tijekom noći osvojila drugu nagradu.

Njih dvije su od tada prijateljice, a Beyoncé i Jay-Z godinama dolaze na privatne zabave koje organizira Taylor. Jedna drugoj su velika podrška. Tako se Beyonce pojavila na premijeri filma Taylor Swift: The Eras Tour, a Swift se pohvalila na Instagramu da joj je pjevačica stigla kao podrška. "Tako mi je drago što nikad neću saznati kakav bi moj život bio bez utjecaja Beyonce", napisala je i dodala:

"Način na koji je naučila mene i svakog umjetnika ovdje da kršimo pravila i prkosimo industrijskim normama... Njena velikodušnost duha. Njezina otpornost i svestranost. Ona je bila svjetlo vodilja kroz cijelu moju karijeru i činjenica da se večeras pojavila je kao iz bajke." Swift se zatim pojavila na londonskoj premijeri Beyoncéinog filma Renaissance: A Film by Beyonce.

Obožavatelji su nagađali jesu li ova pojavljivanja nagovještaj da se nešto sprema između dviju glazbenih ikona, a kada je Beyoncé objavila da će drugi dio njezinog Renaissance albuma 2022. biti country glazba, nagađanja su se pojačala.

Podsjetimo, Beyonce se tijekom Super Bowla pojavila u reklami Verizona, u kojoj je naslutila da priprema novi album. Beyonce je 2022. najavila kako će njezin album Renaissance biti prvi od tri albuma. Iako tada nije pružila detalje, izgleda da će Act II biti country album. S druge strane, Taylor je stekla slavu kao country pjevačica pa mnogi obožavatelji dviju pjevačica misle kako će napraviti duet.

Pročitajte više