Beyonce razljutila PETA-u zbog maltretiranja aligatora

KAO da nije dovoljno to što su njezina posljednja dva glazbena uratka "Deja Vu" i "Ring The Alarm" s najnovijeg albuma "BDay" okarakterizirana uglavnom kao prosječna, Beyonce nema sreće ni s najvećom svjetskom organizacijom za prava životinja.

Naime, nakon što se tek nedavno našla na meti kritika PETA-e zbog uporabe krzna u svojoj novoj modnoj liniji, pjevačica je aktiviste spomenute organizacije ponovno razljutila nakon što su za potrebe snimanja za njezin novi album korišteni aligatori, pri čemu je jednomu od njih iz sigurnosnih razloga vrpcom zalijepljena njuška.

"Snimali smo scenu u kojoj ja držim aligatora. Usta su mu bila zalijepljena vrpcom - to je bila moja bistra ideja. Bio je zaista sladak, no kako su mu usta bila zatvorena ljepljivom vrpcom, nije imao načina na koji bi se branio. Bio je uzrujan, pa se popiškio na mene. To je zaista bilo iskustvo!" - otkrila je za jedan časopis Beyonce te na taj način dala povoda aktivistima iz PETA-e da se ponovno obruše na nju, budući postupak sa životinjama kojega je pjevačica opisala smatraju nehumanim.

Beyonce se s članovima iste organizacije suočila tek nedavno, i to na krajnje neuobičajen način. Naime, dvije osobe koje su se predstavile kao Beyonceini obožavatelji, na eBayu su osvojili večeru s popularnom pjevačicom.

Beyonce nije ni slutila da za istim stolom sjede gnjevni članovi PETA-e koji su odmah po narudžbi tamnoputu pjevačicu obasuli optužbama zbog uporabe krzna u modnoj liniji koju dizajnira s majkom Tinom Knowles.

Tijekom večere članovi organizacije pjevačici su na prijenosnom DVD-u prikazali snimku na kojoj se poznata "ambasadorica" PETA-e Pamela Anderson verbalno okomila na industriju krzna.

Peta je cijeli sukob snimila, a na snimci se vidi kako je pjevačica bila vidno uzrujana nastupom dvoje "lažnih obožavatelja", te kako od neugode nije znala gdje bi pogledala. Budući Beyonce svojim "napadačima" nije imala ništa za reći, njezina je majka dvojicu aktivista zamolila da napuste restoran.

B.S.

Pročitajte više