Beyonce spektaklom otvorila britansku turneju

BRITANSKI dio svoje turneje "Dangerously In Love" Beyonce je otvorila spektaklom pred 13,000 fanova, a tokom koncerta Beyonce je izgledom i glasom još jednom dokazala zašto je trenutno najuspješnija ženska pop zvijezda na svijetu.

Manchesterska arena MEN odabrana je kao mjesto prvog britanskog nastupa američke R&B zvijezde, a početak koncerta kasnio je nekoliko sati zbog neugodnog pada jednog od pomagača pjevačice, koji je odmah prevezen u bolnicu.

Beyance se, odjevena u dvodijelni minijaturni crveno-zlatni komplet spustila na pozornicu sjedeći na prečki s nekih 15-tak metara visine, nakon čega je samouvjereno otvorila koncert svojim aktualnim hitom "Baby Boy".

Kao što je nedavno potvrdila novinarima, pobožna Beyonce i dalje smatra kako nema ničeg lošeg u pokazivanju tijela, pa je tako svakih nekoliko pjesama dolazilo do kratke pauze, u kojoj se pop diva presvlačila u još jednu izazovnu kreaciju.

Tokom koncerta publiku su zabavljali brojni plesači i plesačice, među koje se nerijetko senzualno umiješala i sama Beyonce.

Glavna pjevačica Destinys Childa na svom solo nastupu nije zaboravila fanove tog tria, pa je otpjevala njihov megahit "Independent Women".

Koncert je zaključen vjerojatno najvećim hitom Beyonce, "Crazy In Love", a većina britanskih medija ocijenila je njezin prvi tamošnji nastup vrlo uspjelim.

Pročitajte više