Beyonce stiže na Mljet

NAKON stresnog posjeta Tokyju gdje je doživjela snažan potres od čak 6,6 Richtera, glazbena diva Beyonce odlučila je ljetni odmor provesti u nekoj mirnijoj zemlji. S obzirom da je prije nekoliko mjeseci, tijekom svog nastupa u zagrebačkoj Areni povodom glazbene turneje "I Am...Sasha Fierce" , čula mnoge priče o Jadranskom moru i obali odabrala je baš Hrvatsku.

Planetarno polularna Beyonce Jadranom plovi na 47 metara dugoj jahti "Va bene"

Popularna pjevačica u Hrvatsku je stigla u ponedjeljak, a u Lijepoj našoj navodno bi se trebala zadržati čak do subote. Dok je ponedjeljak provela u društvu supruga Jay-Z-ja i bliskih prijatelja u Cavtatu šetajući se rivom i ližući sladoled, Beyonce je današnje poslijepodne provela kupajući se nasuprot otočića Lokruma, ispred dubrovačkog hotela Argentina.


28-godišnja pjevačica također se ohrabrila i zajedno s prijateljicom provozala se na popularnoj "banani". Ostatak vremena provela je sunčajući se na čak 47 metara dugoj jahti "Va bene" čiji je prvi vlasnik bio vlasnik Formule 1 - Bernie Ecclestone, a zatim ju je od njega kupio poznati glazbenik Eric Clapton.

Prema nekim informacijama, Beyonce se na svojoj luksuznoj jahti zaputila na Mljet, a trebala bi navodno posjetiti Hvar te Kornatsko otočje. Iako je uspješna turistička sezona na Jadranu početkom ljeta bila pod velikim upitnikom, posjet glazbene dive te mnogih drugih planetarno poznatih celebrityja ipak dokazuje da je ovo samo početak za Hrvatsku kao ekskluzivnu turističku destinaciju.

Pročitajte više