Beyonce za potrebe filma postala soul legenda Etta James

POP ZVIJEZDU zapravo nitko ne doživljava kao ozbiljnu glumicu, međutim ona je odlučna u namjeri da se nametne kao nova holivudska nada, pa je ovih dana prionula na snimanje filma "Cadillac Records". U njemu glumi Ettu James, soul legendu i pripadnicu "zlatne generacije" glazbenika koji su obilježili američku glazbu prošlog stoljeća, a ni ovog puta nije prošlo bez pokazivanja njenog najvećeg talenta - i u ovom će filmu zapjevati.

S plavom perikom i jakim obrvama Beyonce je jučer hodala New Jerseyem pripremajući se za novu filmsku ulogu, u kojoj će utjeloviti soul legendu Ettu James. Igranje glazbenih legendi nije joj strano - u filmu "Dreamgirls" glumila je lik inspiriran Dianom Ross,  međutim nekadašnja članica grupe Supremes izjavila je kako "film nije pogledala, jer je ne zanimaju različita tumačenja njenog života".

Iako je snimanje filma "Cadillac Records" tek počelo, 25-godišnja Beyonce osigurala je i sljedeći angažman - u svibnju počinje snimati triler "Obsessed", koji će se u kinima pojaviti 2009. godine. Uz Beyonce, u njemu igraju Ali Larter i Idris Elba, a bit će to prvi film u kojem tamnoputa zvijezda neće pjevati niti glumiti lik iz svijeta šoubiznisa. Eto, dočekala je i Beyonce ozbiljniju ulogu.

D.K.
Foto: JLP

Pročitajte više