Bianca Matković rodila Lucasa: Presretna sam, sve je prošlo jako brzo i bilo super!

BIVŠA ministrica te saborska zastupnica Bianca Matković, jutros je na svijet donijela sina Lucasa. Novorođeni dječak je drugi sin u njezinoj obitelji. Bianca i njezin suprug Vladimir u braku su trinaest godina, a već imaju osmogodišnjeg Franca. Matković je za Index potvrdila da je danas na svijet došao Lucas te nam rekla kako je porod prošao odlično.

"Presretna sam, Lucas je zdrava beba, a porod je prošao jako brzo i sve je bilo super. Doktor Zlopaša i sestre u rađaonici su sjajni i sve pohvale Petrovoj bolnici", rekla nam je Matković nakon poroda. U nedavnom razgovoru za Index Bianca je otkrila da se jako raduje djetetu te kako se nikad ne zna što se tiče treće prinove. Lucas je dobio ime prema španjolskoj riječi koja znači "božja svjetlost".

Rekla je i kako se nikad ne zna što se treće prinove tiče. "Znate kako se kaže, čovjek snuje, a Bog određuje. Djeca su jedino što vrijedi u životu. Možete završiti razne škole i postići velike funkcije, imati hrpu prijatelja, ali kada dođete doma, djeca su ono što vas veseli. Ako Bog da, zašto ne", rekla je Bianca kada smo je nedavno upitali ima li šanse da postane majka i treći put.

Pročitajte više