Big Brother će s Antonijom Blaće voditi Nataša Bekvalac?

NAKON brojnih nagađanja tko će biti voditeljske uzdanice regionalnog Big Brothera, RTL Televizija je ovih dana i službeno potvrdila da će "hrvatske boje" braniti Antonija Blaće. Njena suvoditeljica bi, piše Alo!, mogla biti pjevačica Nataša Bekvalac.

"Osoba koja će zasigurno voditi Big Brother je Antonija Blaće, a druga voditeljica će možda biti Nataša Bekvalac, mada to još nije konačna odluka Emotiona. Međutim, taj drugi voditelj će možda biti i netko od onih ljudi koji su prethodnih godina uspješno vodili ovaj reality, poput Ane Mihajlovske, Milana Kalinića, Marijane Mićić, Irine Radović i Dragana Marinkovića Mace", izjavila je glasnogovornica produkcijske kuće Emotion, Ivana Škorić.

Podsjetimo, u novoj sezoni hrvatskog Big Brothera će se u BB kući, koja će se nalaziti u Beogradu, naći stanari iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine. Svi oni će dobiti priliku pokazati sve svoje vještine, talente, osobine, ambiciju i odlučnost u borbi za nagradu od 100.000 eura. Nova sezona počinje uskoro - zato pripremite se!

Pročitajte više