Big Brother kuću napustili Tomo, Marin i Bojan

Screenshot: RTL

NAKON 98 dana izolacije u Big Brother kući je bilo osam finalista, a na kraju emisije ostalo ih je samo petero koji su tako postali superfinalisti ovogodišnjeg Big Brothera. 

Iz showa su ispali Tomo, Marin i Bojan, a za titulu pobjednika nastavit će se boriti Anezi, Lucija, Ana, Orki i Antonio. 

Prvi presjek glasova dogodio se gotovo na samom početku emisije, a najmanje glasova je dobio Tomo koji je tako postao prvi finalist koji je izašao iz kuće i pridružio se Antoniji u studiju.

"Ovo je prvi put da sam baš bio spreman za izlazak", rekao je Tomo i napomenuo Antoniji da je uspio izdržati u kući dulje nego ona. 

"Prešišao si me za šest dana, dugujem ti kavu", našalila se Antonija. 

Tomislav je Antoniji otkrio da je njegov favorit za pobjedu Orki. 

Nakon njega kuću je drugi put u ovoj sezoni napustio Marin, koji misli da su Ana i Orky naduhovitije osobe, dok je za Anezi rekao da ona tvrdi da nije zavodnica, no po njegovom mišljenju je.

On je za svog favorita također proglasio Orkija. 

Sljedeći natjecatelj koji je morao napustiti kuću bio je Bojan. 

Bojan je ispričao da je bio siguran da neće ostati duže od dva ili tri tjedna, te da nije razočaran što je ispao.

"Ja sam pobijedio sebe", zaključio je on.

Priznao je Antoniji da se posljednjih dana malo povukao od ostatka ekipe jer su mu, kaže, dosadile stalno iste priče i stalno iste svađe.

U kući su se na početku večeri nalazili Orki, Ana, Lucija, Antonio, Bojan, Anezi, Tomo i Marin. Tijekom večeri gledatelji imaju priliku glasovati za svoje favorite i tako odlučiti tko će ostati kratkih rukava samo korak od nagrade. Više puta u toku večeri Antonija će provjeravati presjek glasova, a natjecatelj koji u tom trenu bude imao najmanje glasova morat će napustiti kuću.

U pregledu tjedna stanari i gledatelji su se prisjetili kako je uvježbavanje Bogine pjesme, izazov koji je trebao ujediniti stanare, izazvalo jedan od najvećih razdora u proteklih 98 dana u kući.

Antonija se zatim po prvi put večeras javila stanarima i pozdravila osmero finalista. Finalistima se zatim obratio i sam Big Brother, obavijestivši ih kako je vrijeme za izvedbu Boginog hita Tajne i laži koju su finalisti spremno otpjevali.

Pročitajte više