Bila je konobarica, a danas zarađuje kao princeza

Foto: Facebook

DA SE NEKIMA poslože sve karte u pravo mjesto i vrijeme dokaz je Heidi Agan. Riječ je o danas službenoj dvojnici Kate Middleton, britanskoj miljenici i princezi.

Kada se Kate udavala za princa Williama, mnogi su primijetili kako konobarica Heidi jako nalikuje na vojvotkinju od Cambridgea. Bilo je to 2012. za vrijeme Olimpijskih igara u Lindonu, a tada je i dobila prvi angažman kao dvojnica Kate Middleton preko agencije koja se bavi dvojnicima slavnih.

Heidi se tada potpuno posvetila svojoj ulozi, pa danas gotovo i živi kao Kate. 

British Rose: a gift fit for the Queen this Mother's Day. Shame it didn't quite go to plan for Prince Charles… #treatmumlikeaqueen

Posted by The Body Shop on Thursday, February 25, 2016


"Novac koji sam zaradila investirala sam u odjeću, kupim sve što Kate nosi prije nego li se rasproda", rekla je Heidi za The Sun te priznala da je kupila i nekoliko jastučića za vrijeme dok je Kate bila drugi put trudna kako bi mogla imitirati sve faze.

Ove godine čeka je još više posla kako Britanci planiraju veliku proslavu u čast 90. rođendana kraljice Elizabete, a i nakon što je prava Kate rodila princezu Charlote, obujam posla i za njezinu dvojnicu se povećao. 

The Queen meets Princess Charlotte for the first time today!! Prince William Lookalike - Simon Watkinson

Posted by Kate Middleton Lookalike - Heidi Agan on Tuesday, May 5, 2015


No nije sve tako jednostavno za Kateinu dvojnicu jer imala je i nekoliko neugodnih iskustava. "Zvali su me pogrdnim imenima i govorili da sam transtvestit, prijetili su mi i smrću putem Twittera... no ne obazirem se, imam više odanih obožavatelja koje zabavlja ono što ja radim", poručila je dvojnica koja danas doista živi kraljevskim stilom. 

EXCLUSIVE: Kate Middleton Shares Her Workout Tips!

EXCLUSIVE: Kate Middleton Shares Her Workout Tips! Watch to find out how she keeps in shape! Kate Middleton Kate Middleton News Kate Middleton - Duchess of Cambridge

Posted by Alison Jackson on Wednesday, February 24, 2016

Pročitajte više