Billie Eilish: Privlače me žene

Foto: EPA

Billie Eilish (21) govorila je o seksualnosti u intervjuu za Variety. Špekulacije, pa čak i optužbe da je gej pojavile su se nakon njezinog videa sa zabave u pidžami za njezin singl Lost Cause iz 2021. U opisu na Instagramu sa slikama iza scene napisala je: "Volim djevojke." 

"Nikada nisam osjećala kao da se mogu dobro povezati s djevojkama", rekla je sada Eilish. "Jako ih volim. Volim ih kao ljude. Privlače me kao ljudi. Stvarno me privlače. Fizički me privlače. Ali također sam zastrašena njima i njihovom ljepotom i prisutnošću", objasnila je.

Dodala je da se nikad nije osjećala kao žena: "Nikad se nisam osjećala poželjno. Nikad se nisam osjećala ženstveno. Moram samu sebe uvjeriti da sam, kao, lijepa djevojka. Identificiram se kao 'ona' i slične stvari, ali nikad se nisam osjećala kao djevojka."

Nedavno prekinula s dečkom

Inače, ona je nedavno prekinula s Jesseom Rutherfordom (32), nakon glazbenog festivala Coachella u travnju. "Možemo potvrditi da su Billie i Jesse sporazumno prekinuli te su ostali dobri prijatelji", izjavio je predstavnik pjevačice za Page Six.

Billie i Jesse na Coachelli su se držali podalje od očiju javnosti i izbjegavali privlačenje pažnje pa se moglo naslutiti da imaju probleme u odnosu, a to je dodatno potvrdilo njezino pojavljivanje na Met Gali u svibnju bez partnera.

Podsjećamo, njihova ljubavna priča započela je u listopadu 2022., a javnosti je bila otkrivena na Instagramu u studenom iste godine. Romansa se nastavila pred očima javnosti tako što su se glazbenici u studenom zajedno pojavili umotani u Gucci deke na LACMA Art + Film Gala.

Pročitajte više