Billie Eilish razbjesnila fanove, tisuće je prestale pratiti: "Umorni smo od tebe"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Billie Eilish ponovno je naljutila i razočarala fanove, zbog čega je izgubila tisuće pratitelja na svom Instagram profilu. 

Naime, pjevačica je nedavno objavila spot za pjesmu Lost Cause u kojem pleše, twerka i skače po krevetu s prijateljicama u majicama s dekolteom i kratkim hlačicama, a fanovi su je optužili da koristi LGBT+ status kako bi promovirala svoj video.

Billie je dodala ulje na vatru te objavila i fotografiju na kojoj pozira s curama iz spota.

"Volim djevojke", napisala je ispod objave, a tisuće su u komentarima pisali kako se Billie konačno izjasnila kao pripadnica LGBT+ zajednice. 

No nekoliko dana poslije snimljena je s tridesetogodišnjim Matthewom, s kojim je navodno u vezi, a fanovi su pobjesnili. 

"Vraćam svu odjeću s njezinim likom, ne mogu vjerovati kakva je", "Ovo nije Billie kakvu poznajemo", "Previše se promijenila", samo su neki od negativnih komentara. 

Pjevačica je potom objavila selfie ispod kojeg je poručila da je umorna. 

"I mi smo Billie", "I mi smo umorni od tvoje šutnje", "Pričaj s nama", "Volim te, ali možeš ti to bolje", "Zamisli samo koliko smo mi umorni", samo su neki od komentara ispod objave koja je pokupila preko 11 milijuna lajkova. 

Pročitajte više