Biseksualke priznale s kojim spolom imaju bolji seks

Screenshot/Foto: YouTube/Giphy

ČETIRI biseksualke iskreno su progovorile o svom seksualnom životu te za Cosmopolitan otkrile koje su glavne razlike u seksu s muškarcima i ženama i priznale u kojem više uživaju.

"Nemam puno iskustva, ali na temelju onog što sam doživjela moram priznati da je seks sa ženama puno bolji. Prije sadašnje cure bila sam samo s muškarcima i ona me često pita nedostaje li mi seks s njima. Iskreno, to mi uopće ni ne padne na pamet", rekla je jedna biseksualka.

"Nisam spavala s puno muškaraca i općenito preferiram seks sa ženama čisto iz razloga jer se osjećam ugodnije s njima", rekla je druga.

"Moram priznati da volim penis. Preferiram muškarce, ali penis može biti jako dobro zamijenjen i s igračkom ili vibratorom", izjavila je treća.

"Iskreno, to su kruške i jabuke. Volim seks i s muškarcima i sa ženama iz različitih razloga i teško je napraviti usporedbu. Više ovisi o samoj osobi. Koliko dobro komuniciramo, koliko je jaka kemija između nas i koliko su mi privlačni. Sve te stvari utječu na kvalitetu seksa, a on može biti i dobar i loš i s jednim i s drugim spolom", zaključila je četvrta.

Pročitajte više