Biste li znali odgovore na dva pitanja koje je publika potpuno zeznula u Milijunašu?

Screenshot: HRT

PUBLIKA se nije iskazala ni u sinoćnjem Milijunašu. Čak je dva puta najmanje glasova dala točnim odgovorima te tako natjecatelje (umalo) navela na krivi trag. Najprije je kući poslala iskusnog kvizaša Sergeja Novosela Vučkovića, a zatim umalo na krivi trag navela i sljedećeg natjecatelja, Zlatka Šaponjića.

Biste li vi znali odgovore na pitanja na kojima je publika potpuno kiksala?

Publika je Sergeja zeznula na pitanju za 18.000 eura. Baš nitko među njima nije glasao za točan odgovor na slikarsko pitanje, a Sergej ih je poslušao te kući otišao s 5000 eura. Na geografskom pitanju samo je 14% njih glasalo točno, no natjecatelj Zlatko ipak je odlučio to provjeriti džokerom pola-pola i tako saznao da je publika bila u krivu.

Gledatelji ranije prozivali publiku, pisali da namjerno griješi

Inače, publika je nedavno u Milijunašu zeznula i 25-godišnjeg doktora Bornu Antončića. Na predzadnjem pitanju pitao je publiku za pomoć i ponudio odgovor kojem je dala najviše glasova. Međutim, publika je bila u krivu pa je Borna kući otišao s 5000 eura.

"Publika u većini slučajeva nema pojma", "Publika je katastrofa. Neznalice po tko zna koji put. Biraju ih preko veze", "Publika ima jako loše znanje, to se dogodilo puno puta", "Publika služi samo za prvih pet-šest pitanja i to je to",  "Publika je katastrofa, kao da namjerno griješi", "Mislim da taj džoker publike namještaju u studiju", pisali su gledatelji nakon emisije. 

>>ANKETA Ima li smisla džoker pitaj publiku u Milijunašu?

Pročitajte više