Bivša cura Brune Petkovića hvali se nakon prekida: "Isplatilo se"

Foto: Instagram

TEA SLAVICA, bivša cura nogometaša Brune Petkovića, pohvalila se rezultatima na fakultetu.

"Čitavu vječnost sam čekala rezultate ovog eseja, iako je ispit bio ocijenjen prije. Ali, isplatilo se", napisala je Tea uz fotografiju rezultata na kojima se vidi da je njen esej ocijenjen s najvišom ocjenom, 100%.

Mlada Zagrepčanka studira međunarodno poslovanje na jednom privatnom sveučilištu, a u fokusu javnosti našla se početkom veljače ove godine kad se saznalo za njenu vezu s nogometašem. Ove godine okitila se i titulom prve pratilje Miss Universe Hrvatske.

Da su prekinuli, saznalo se sredinom listopada, a bivši par više se ne prati ni na društvenim mrežama. Dok njihova ljubavna veza nije puknula, Bruno i Tea bili su si velika podrška. Ona je išla na sve njegove utakmice, a Bruno je svoju dragu podržavao na izboru za Miss. Donio joj je plišanog medu te strpljivo čekao sa strane dok je ona odrađivala fotografiranje s pobjednicom izbora i drugim pratiljama.

"Osjećaj je izvanredan, vrlo sam ponosna na sebe što sam prva pratilja, to je jedno prekrasno iskustvo koje ću pamtiti", rekla nam je tada Tea.

Pročitajte više