Bivša cura Hugha Hefnera: Playboy mi je uništio život

Foto: Profimedia

Bivša djevojka Hugha Hefnera Kendra Wilkinson ustvrdila je u novom intervjuu da joj je Playboy "zabrljao cijeli život" prisjećajući se svog vremena u poznatoj vili.

Wilkinson je imala samo 18 godina kada se uselila u golemu kuću s Hefnerom, koji je od nje bio stariji 60 godina. Njezina veza s Hefnerom stavila ju je u središte pozornosti jer joj je donijela mjesto u hit reality seriji Girls Next Door, ali Wilkinson je sada priznala da joj "nije lako" osvrnuti se na to razdoblje života.

"Morala sam se suočiti sa svojim demonima. Playboy mi je stvarno zabrljao cijeli život", rekla je u intervjuu za People.

Wilkinson od prošlog ljeta ima problema s prehranom i snom, a dok je pokušavala započeti novi posao s nekretninama, počela se pitati kako će "uspjeti" i što radi "pogrešno" u životu. Dok je istovremeno pokušavala biti prisutna za svoje dvoje djece, dobila je još jedan udarac kada njezina serija Kendra Sells Hollywood nije produžena za treću sezonu.

"Bilo mi je tako strašno proći kroz to. Nisam se fokusirala na sebe ili svoje mentalno zdravlje. Ovdje sam bila samohrana majka, a sada sam godinama sama. Ali također je lako osjetiti da se svijet urušava pred vama", rekla je.

"Pokušavala sam se boriti protiv toga. Pokušavala sam to sama izliječiti, ali ne možeš. Izolirala sam se, skrivala, krivila sam sebe, krivila svijet. Izmicala sam kontroli i osjećala sam kao da nisam bila dovoljno jaka da preživim", dodala je.

"Zašto sam se seksala s Hughom Hefnerom u tim godinama?"

U rujnu 2023. Wilkinson je bila na vrhuncu svojih teškoća i prijavila se u bolnicu. Nakon toga je dobila antipsihotik Abilify i počela je terapiju tri puta tjedno. Tijekom sesija Wilkinson je radila na rješavanju traume koja je u velikoj mjeri proizašla iz vremena koje je provela u Playboyevoj vili, kao i razvoda od bivšeg supruga Hanka Basketta 2019.

Wilkinson je rekla da se drogirala kad je imala samo 15 godina i da se borila s depresijom prije i tijekom boravka u vili. "Puno sam pila. Bila sam tamo radi tulumarenja, budimo realni. Nisam bila tamo da bi mi Hugh Hefner bio dečko", rekla je i dodala da se osjećala seksualiziranom od malih nogu te da su iskustva u vili utjecala na njezino samopouzdanje.

"Mrzila sam svoje grudi, svoje tijelo, svoje lice. Došla sam do te točke kada sam počela mrziti samu sebe", rekla je Wilkinson. Gledajući unatrag, zapitala se: "Zašto sam se seksala s Hughom Hefnerom u tim godinama? Zašto sam to učinila?

Zašto sam uopće otišla u vilu? Zašto sam dobila velike grudi? Zašto sam seks simbol? Zašto sam izbijelila kosu u plavu boju? Zašto sam si to učinila? Zašto?" dodala je Wilkinson koja još uvijek traži odgovore na ta pitanja, ali sada se usredotočuje na otpuštanje "vrtloga užasnih stvari".

"Želim se prepustiti", objasnila je. Wilkinson je sada spremna ponovno pronaći ljubav te se nada da će svojoj djeci pružiti bolji odgoj nego što je ona imala. "Prije godinu dana posramljivala sam svoje tijelo. Sada se osjećam prekrasno", rekla je.

"Nisam divlja pa ne skidam odjeću, ne partijam, ne ispijam tekile, ali stvarno sam se suočila sa sobom i svojim demonima. Osjećam se kao da sam najbolja mama što mogu biti. Svojoj djeci dajem sve što imam. Dajem sebi sve što imam. Tako sam ponosna na sebe što sam se borila s tim i pronašla rješenje i dobila liječenje koje mi je bilo potrebno", zaključila je.

Pročitajte više