Bivša cura Marilyna Mansona priključila se postavi "True Blooda"

22-GODIŠNJA Evan Rachel Wood, koja se nedavno pojavila u "Hrvaču" uz fenomenalnog Mickeya Rourkea, a koju ćemo uskoro moći pogledati i u novom filmu Woodyja Allena "Whatever works", priključila se glumačkoj postavi druge sezone vrhunske serije "True blood". Već dokazanom HBO-u "True blood" jedan je od financijski najisplativijih naslova još od vremena "Sopranosa".

Wood će u novoj sezoni utjeloviti pet stotina godina staru vampirsku kraljicu Sophie-Anne koja se pojavljuje u posljednje dvije epizode druge sezone. Postoji velika mogućnost da će se njen lik pojaviti i u trećoj sezoni u slučaju da HBO odluči produljiti emitiranje serije.

Podsjetit ćemo vas, riječ je o iznimno uspješnoj i nagrađivanoj američkoj seriji koja se bavi suživotom vampira i ljudi na američkom jugu, a nastala je prema seriji knjiga "Sookie Stackhouse" spisateljice Charlaine Harris. Kreator serije je Alan Ball ("Dva metra pod zemljom" i scenarij za "Vrtlog života"), a u glavnoj se ulozi pojavljuje Anna Paquin ("Piano", "X-Men") koja je zahvaljujući ulozi Sookie Stackhouse osvojila i Zlatni globus.

U Americi će druga sezona od dvanaest epizoda s emitiranjem započeti 14. lipnja. 

Hrvoje Marjanović
Foto: JLP

.

Pročitajte više