Bivša elitna prostitutka tvrdi da joj je zvijezda Premier lige napravila dijete

Foto: Instagram

BIVŠA elitna prostitutka tvrdi da je otac njezinog djeteta zvijezda Premier lige.

Katy Morgan, koja je svoje usluge naplaćivala 1500 funti (oko 12,5 tisuća kuna) po noći, tvrdi da joj je nogometaš napravio dijete nakon što se susreo s njom nekoliko puta svojoj partnerici iza leđa, piše The Mirror.

Morgan kaže da je igrač imao seksualne odnose s njom najmanje tri puta nakon što su mu je preporučili njegovi prijatelji iz Engleske - a kasnije je otkrila da je trudna.

Njezin sin rođen je u ožujku, a DNK test potvrdio je da je igrač tata, piše The Sun. 

"Bio je šokiran kad sam mu rekla da sam trudna i nije vjerovao da nosim njegovu bebu", rekla je Katy prijateljici prema pisanju engleskog tabloida. "Činilo se da misli kako je to sramota za njega s obzirom na to da su neki njegovi prijatelji nogometaši bili moji klijenti."

"Dali su mu moj broj i rekli da će se dobro provesti sa mnom. Nije imao problema s plaćanjem mojih usluga", kaže Morgan te priznaje kako je bila i s drugim nogometašima iz Premier lige.

Katy, koja više ne radi kao eskort dama, reklamirala se kao KinkyKaty, a nogometaš ju je navodno angažirao nekoliko puta od prošlog lipnja. Kaže kako joj je platio 1500 funti da ostane s njom u luksuznom hotelu.

"Imali smo seks u tri prilike", rekla je prijateljici. "Sigurna sam da je naša beba začeta u lipnju nakon što me angažirao da mu se pridružim na glazbenom festivalu za vikend."

"Rekla sam mu u kolovozu da sam trudna i da sam sigurna da je dijete njegovo", rekla je. Sad kaže kako su DNK rezultati utvrdili činjenice, a nogometaš je pristao na plaćanje alimentacije.

Morgan kaže kako nije imala nikakvu namjeru zatrudnjeti te kako mu je to i rekla. "Sigurna sam da će biti sjajan tata i imati kontakt sa svojim djetetom. To ovisi o njemu, ja to neću forsirati."

"Sve što znam je da ću biti najbolja mama svojem djetetu koje volim svim srcem."

Pročitajte više