Bivša feminemka na ljetovanju u Rusiji: "Luda priroda, prastari autobusi..."

Foto: Facebook

IAKO je na društvenim mrežama sa svog imena uklonila prezime supruga Alekseja Rubana, pjevačica Nika Antolos i dalje je u braku s ruskim poduzetnikom, a s njim je, sudeći prema novoj objavi na Facebooku, provela i dio ljeta. 

Bivša feminemka već je ranije progovorila o predrasudama koje Hrvati, ali i ostatak svijeta, imaju prema Rusiji, u kojoj je sa suprugom živjela oko pet godina. Istim se problemom pozabavila i u novom postu. "Rusija nije (samo) Crveni trg ni glavne ulice... Bogu hvala... Rusija nije samo Moskva i precijenjeni restorani za (pre)ispeglane slike instagrama... Ona je luda divlja priroda... Ribolov na rijekama i domaće jabuke... Ona je zmija preko čizme i leptiri na šalici kave...", napisala je Nika u svom prepoznatljivom stilu.

"Glasna igra djece po dvorištima i domaći čaj od jagode, limunske trave i majčine dušice od ispod prozora... Ona je kuća napravljena svojim rukama i prastari autobusi... Prije svega, ona meni je moje nasmijano dijete, pola njene krvi... I zato pod kožom mi je zauvijek...", zaključila je pjevačica.

U intervjuu za Index nedavno je priznala kako poeziju koju redovito objavljuje na društvenim mrežama uskoro namjerava povezati u svoju prvu knjigu, a novac će, najavljuje, ići djeci oboljeloj od multiple skleroze, koja je i njoj nedavno dijagnosticirana.

Nika se nedavno, nakon dulje stanke, vratila i pjevanju - s grupom Adastra snimila je duet i u njihovu društvu odradila nekoliko ljetnih nastupa.

Pročitajte više