Bivša Playboyeva zečica: Suprug me nije varao sa striptizetama!

AMERIČKI mediji jučer su prenijeli vijest da je suprug Kendre Wilkinson, Playboyeve zečice i bivše muze Hugha Hefnera, tulumario i zabavljao se sa striptizetama dok je ona bila u osmom mjesecu trudnoće. Lijepa plavuša, čiji je pornouradak s bivšim dečkom osvanuo u medijima prije nekoliko mjeseci, nije pretjerano htjela komentirati te napise već ih je samo nazvala lažnima. "Nije istina da me suprug varao, to su laži", kaže za TMZ Kendra.

Podsjetimo, magazin Life & Style piše da je Hank prvi put viđen u striptiz klubu kada je Kendra bila u osmom mjesecu trudnoće. "Hank je otišao u VIP sobu s dvije djevojke. Svi znaju što se događa u tim sobama, ne moram slovkati što su radili", kaže jedan od svjedoka koji se našao u striptiz klubu u Houstonu.

Ni njegov drugi posjet razuzdanim plesačicama također nije prošao nezapaženo, a da stvar bude zanimljivija, njegovi izleti u striptiz barove dogodili su se mnogo prije nego što je u medijima osvanuo pornić njegove supruge, pa tako njegova nevjera zasigurno nije bila uzrokovana trzavicama koje su zbog toga imali.

Pročitajte više