Bivša tenisačica Iva Majoli rastaje se od supruga Stipe Marića

NAIZGLED idealan brak bivše tenisačice Ive Majoli i Stipe Marića zapravo je samo takav u medijima. Kako doznaje Glorija, Stipe je odselio iz njihovog zajedničkog stana u samom centru Zagreba početkom rujna dok je Iva bila gošća na teniskom turniru US Open u New Yorku. Bez ikakvog upozorenja supruga, Iva je nakon povratka iz Amerike stan zatekla prazan.

Iako su u njihovom braku u posljednje vrijeme cvjetale ruže, barem ako je suditi prema nježnostima i poljupcima koje su razmjenjivali na Hvaru ovog ljeta, trogodišnji brak - okončan je. Slična stvar dogodila se i prije dvije godine na Bolu na Braču kad je Stipe vjenčani prsten bacio u more nakon što je nekoliko sati prije navodno ošamario Ivu usred žestoke svađe u jednom kafiću.

Ovog ljeta Stipe i Iva otvorili su još jedan japanski restoran

Cijela situacija ubrzo se stišala, a Marić i Majoli svim su se silama trudili da spase svoj brak. Dok im je to možda već nekoliko puta pošlo za rukom, navodno je ovaj put Stipe rekao konačno "Ne". Također, Iva i Stipe ovo su ljeto otvorili još jedan japanski restoran i to na samoj hvarskoj rivi. Izgledali su sretniji nego ikad, ali nesuglasice koje traju već godinama očito su prevagnule.

Popularna bivša tenisačica za Stipu se vjenčala u rujnu 2006. godine, a samo mjesec i pol nakon vjenčanja postali su roditelji djevojčice Mije.

Pročitajte više