Bivša zaručnica Johna Cene priznala: "Dva puta su me silovali"

Foto: Instagram

NIKKI BELLA je 36-godišnja profesionalna hrvačica i reality zvijezda, koja je o svom teškom odrastanju i privatnom životu progovorila u autobiografiji Incomparable.

Između ostalog, otkrila je da je dva puta silovana kao tinejdžerica. 

"Moje djevičanstvo ukradeno je od mene, bez mog pristanka. Silovao me dečko kojeg sam smatrala prijateljem, i to kada sam se onesvijestila na tulumu. Popila sam previše piva i možda još nekoliko žestica i probudila sam se jer me trbuh bolio. Na sebi sam ugledala muškarca koji je bio na meni i u meni. Odgurnula sam ga i istrčala iz sobe. Pratio me, trčao za mnom i pitao znači li to da smo sada dečko i cura. Nikada do tada nisam vidjela penis, a opet, nisam više bila djevica", detaljno je opisala traumu koju je doživjela s 15 godina.

Samo godinu dana poslije Nikki je ponovno silovana. Bila je žrtva starijeg muškarca koji ju je prethodno nadrogirao, a poslije je osjećala veliki sram, o čemu je pisala u autobiografiji. 

"Sram i krivnja koji slijede gori su od samog događaja, od početne boli. Kada ti se tako nešto dogodi, slijedi mentalitet okrivi žrtvu i veoma je lako umjesto ljutnje osjećati sram, lako je osjećati se kao da si to mogla spriječiti", napisala je Nikki.

Nikki je pojasnila da je odlučila o svemu javno progovoriti kako bi pomogla mladim djevojkama koje su se našle u istoj situaciji. 

"Do svoje 28. godine nisam bila u vezi u kojoj me netko naučio kako poštovati sebe. Toliko dugo nisam imala granica. Uvijek sam se divila sestri i njezinom samopoštovanju i pitala se zašto ja to nemam. Sada znam zašto", zaključuje Nikki.

Sada je u sretnoj vezi s Artemom Chigvintsevom, s kojim se zaručila u siječnju, samo šest mjeseci nakon što su i javno potvrdili svoju vezu. Vijest je otkrila na svom Instagram profilu godinu i pol dana nakon što je prekinula zaruke s 42-godišnjim hrvačem Johnom Cenom, kojeg jer ostavila jer on nije želio imati djece, a krajem siječnja Nikki je otkrila i da ona i Artem očekuju prinovu. 

Pročitajte više