Bivši dečko objavio posljednje poruke voditeljice koja je pronađena mrtva

Foto: Instagram

DANNY CIPRIANI, bivši dečko voditeljice Caroline Flack koja si je prije desetak dana oduzela život, objavio je posljednje poruke koje su razmijenili prije njene smrti.

"Hej, crna točkice. Ok sam, kako si ti?" napisala mu je voditeljica, na što je on odgovorio: "Izgledaš prekrasno na fotografiji. Dobro sam. Navigiram kroz industriju koja mi nikad nije odgovarala. Ali... Još uvijek sam super. Zašto si ti samo ok? Želim da se smiješ."

"Pa imam suđenje uskoro", odgovorila je voditeljica kratko.

Ragbijaš se o njenoj smrti oglasio na Instagramu, na kojem je i objavio screenshot poruka te dodao da će se na neko vrijeme povući s društvenih mreža jer tuguje zbog gubitka bivše djevojke. U opisu uz screenshot poruka objasnio je da ga je voditeljica zvala "crna točkica" zbog njegove profilne fotografije na WhatsAppu.

"Isključit ću komentare na ovu objavu jer je to za mene i proces tugovanja. Ali kroz nekih mjesec dana ću se vratiti jer je 2020. godina i ovako ja navigiram kroz život", dodao je.

40-godišnja Caroline Flack pronađena je mrtva u svom londonskom stanu, a britanski mediji izvijestili su da je riječ o samoubojstvu. Voditeljica se našla u fokusu javnosti krajem prošle godine nakon što je fizički napala svog posljednjeg dečka Lewisa Burtona, zbog čega je bila i privedena. Nakon toga je izgubila mjesto voditeljice reality showa Love Island, a za nekoliko tjedana zbog tog incidenta se trebala pojaviti i pred sudom.

*Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć.

Tako u sklopu Klinike za psihijatriju Kliničkog bolničkog centra Zagreb djeluje Centar za krizna stanja i prevenciju suicida, u koji se može doći bez najave i uputnice između 8 i 20 sati ili nazvati telefon 01 2376 470 od 0 do 24 sata.

Psihološku pomoć možete dobiti i na Hrabrom telefonu na broju 116 111.

SOS telefon za pomoć suicidalnim i depresivnim osobama ima i udruga Životna linija – 0800 123 123. Stručna pomoć i potpora putem linije dostupna je svakim radnim danom od 10 do 22 sata. Telefonska je linija anonimna i potpuno besplatna za pozivatelje.

Psihološki centar TESA pruža besplatno psihološko telefonsko savjetovanje na broju 01 4828 888 svakog radnog dana od 10 – 22 h.

Hrvatska udruga za prevenciju suicida – HUPS u Virovitici djeluje od 2008. godine te nudi pomoć putem broja 033/721-178

Pročitajte više