Bivši dečko princeze Beatrice pronađen mrtav u Miamiju

Foto: Profimedia/EPA

Paolo Liuzzo, bivši dečko princeze Beatrice, pronađen je mrtav, piše The Sun. Imao je 42 godine. Liuzzo je pronađen 7. veljače u hotelskoj sobi u Miamiju, priopćila je policija. Sahranjen je u New Yorku 16. veljače.

Uzrok smrti još nije otkriven no Michael Vega iz policijske uprave Miamija rekao je da se Paolova smrt istražuje kao predoziranje. "Istraga pokazuje da je riječ o smrti uzrokovanoj predoziranjem, no još je otvorena. Očevid je u tijeku", rekao je.

Počeli su izlaziti kada je Beatrice imala 17 godina

Liuzzo je navodno, prema pisanjima britanskih medija, imao problema s kockanjem i drogom. "Paolo privatno nije bio dobro. U početku je koristio razne lijekove, a to ga je kasnije dovelo do kokaina i težih droga. Živio je jako brzim načinom života i bojali smo se da će ga to na kraju koštati", rekao je njegov prijatelj za The Sun.

Beatrice, koja sada ima 35 godina, počela je izlaziti s Liuzzom 2005. kada je njoj bilo 17, a njemu 24 godine. Njezina majka Sarah Ferguson tada je kazala da podržava njihovu vezu unatoč razlici u godinama.

"Svi mi imamo svoje putovanje kroz život i moramo naučiti neke stvari na svoj način, ali Beatrice je razumna djevojka, uskoro će napuniti 18 godina te ima mnogo prijatelja, uključujući Paola", rekla je njezina majka.

Beatrice se još nije oglasila o smrti svog bivšeg dečka.

Pročitajte više