Bivši farmer Vajta u Sarajevu se družio sa Hanom Hadžiavdagić

NAKON boravka na farmi, bivši stanar Seid Memić Vajta odlučio je iskoristiti slobodno vrijeme upotpunivši ga kraćim odmorom u BiH. Prva destinacija bilo je Sarajevo, gdje je Vajta bio na meti vjernih obožavatelja, a potom je na red došao rodni Travnik. Vajta je također stigao popričati s prošlogodišnjom stanarkom Farme Hanom Hadžiavdagić s kojom je podijelio iskustva.

Krenulo je i snimanje novog solističkog albuma

"Prva obveza vezana je uz završnicu farme, gdje ću ponovo boraviti tjedan dana", rekao je pjevač. Nakon što je izgubio u dvoboju, Vajta se požalio na farmerice koje mu nikako ne štimaju, a za favorita je izabrao Marija Mlinarića. Po izlasku u civilizaciju se prihvatio posla te rekao kako će upravo ovog tjedna Jurica Pađen i on snimiti pjesmu o Farmi.

Što se tiče daljnje glazbene karijere član najavio je solo album. "Spremam novi solistički album radnog naziva 'Sto posto Vajta'. Imam najbolju ekipu južne Europe koja će ostati tajna za sada. Usuđujem se reći da će album biti izvrstan, a svjetlo dana ugledat će ove godine", rekao je Vajta za ENI news.

Ž.P.
Foto: ENI news

Pročitajte više