Bivši pobjednici ŽNV-a otkrili što Roka čeka nakon showa: "Borba tek predstoji"

Foto: Instagram

ROBERT BAKOVIĆ nedavno je postao pobjednik četvrte sezone showa Život na vagi. 

Iz showa je izašao 150 tisuća kuna bogatiji i 76 kilograma lakši, a što ga čeka nakon pobjede prisjetili su se pobjednici prethodnih sezona i podijelili mu nekoliko savjeta. 

"Roku savjetujem da ostane ustrajan i discipliniran u novostečenim navikama, jer sada mu tek predstoji borba za usvajanjem i implementiranjem istih u stvarni život van showa. To nije lak zadatak. I da ne podliježe pritiscima okoline, jer će biti neko vrijeme pod lupom javnosti i okoline, a to može biti dosta stresno", rekao je prošlogodišnji pobjednik Alen Abramović za Slobodnu Dalmaciju

Ivan Krolo je otkrio da je Roko bio njegov favorit, a savjetovao mu je da se ne obazire na popularnost i da nastavi sa zdravim životom. 

"Roko će sada imati jedno intenzivno razdoblje. Svi će htjeti barem nekoliko trenutaka s njime, barem mu dati savjet kako smršaviti, barem neku informaciju iz kuće koju nitko ne zna, ali ja mu savjetujem da ide korak po korak. Nikako si ne smije dozvoliti da mu raspoloženje i volja za dalje bude povezana s popularnošću ili brojem likeova, pratitelja, shareova.Često te to ponese, pa uđeš nesvjesno u neku novu ulogu koja ti ne priliči i koja nisi ti. Neka samo nastavi zdrav život, neka se posveti obitelji, prijateljima, neka mu oni budu ti koji ga motiviraju, a ne nešto što dođe i ode. Važno je da je on napravio promjenu života, i da ostane dosljedan čak i kada je teško, jer normalno je da bude i teško", kaže Krolo. 

Dorian Crnković čestitao je Roku, a za njega je imao kratak savjet. 

"Sve je naučio i neka sagriješi tu i tamo slobodno, ali neka nastavi sa zdravim životom. Ja u njega ne sumnjam", poručuje Dorian.

Pročitajte više