Blažen među ženama: Bruce Willis će dobiti i četvrtu kćer

SLAVNI holivudski glumac Bruce Willis saznao je spol svog četvrtog djeteta koje očekuje sa suprugom Emmom Heming, pišu američki mediji. Nakon tri kćeri koje ima sa skoro razvedenom Demi Moore, 23-godišnju Rumer, 20-godišnju Scout i 17-godišnju Tallulah, glumac će dobiti i četvrtu curicu.

Bruce je u listopadu objavio da sa svojom drugom suprugom, inače britanskim modelom za donje rublje Emmom Heming čeka bebu. Izvor američkih medija otkriva da je Bruce presretan: "Jako je sretan zbog još jedne curice u svom životu. Bruce je veoma pažljiv s Emmom". 56-godišnji glumac je ranije izjavljivao da mu nije bitno hoće li imati još djece ili ne, jer samo želi biti s Emmom: "Htio bih imati još tisuću djece, ili niti jedno više. Potpuno mi je svejedno, Emma me usrećuje".

Willis je prije sadašnje supruge bio jako usamljen: "Nakon dugog razdoblja samoće u kojem sam se čak pokušavao uvjeriti da uživam u životu, s njom sam napokon sretan. Prije nje sam vrlo pesimistično gledao na mogućnost da upoznam ženu koja će me voljeti zbog mene, bez skrivenog motiva", otkrio je zaljubljeni Bruce.

Pročitajte više