Bliže se izbori; Vesna Pusić otkrila blogove!

KAKO SE bliži datum lokalnih izbora, vrli nam političari pribjegavaju svim mogućim i nemogućim metodama ulizivanja građanima. Tako se predsjednica HNS-a Vesna Pusić uoči izbora u Zagrebu,  odlučila približiti “urbanoj” populaciji, za koju se valjda pretpostavlja da je informatički pismena, i to pokretanjem vlastitog bloga.

Pusić po vlastitom priznanju, nije pokrenula blog iz razloga iz kojeg ljudi obično pokreću blogove, a to je da imaju mjesto gdje će iznositi svoja više ili manje intimna razmišljanja u dnevničkim stilu, nego kako bi privukla što više birača iz Zagreba, grada u kojem živi četvrtina stanovništva Hrvatske, pa tako i registriranih birača.

Na blogu predsjednice HNS-a tako možete čitati “zanimljive” osvrte na predizborne pressice Pusićkine liste za Zagreb, a blog-dnevnik izborne kampanje za Zagreb nazvala je "Punch” - prema svojoj kujici, koju je, zamislite, i na sam dan predstavljanja kampanje izvela u šetnju. Pa ako to neće razgaliti srca birača, ne znamo što će....

Pusić ne preže ni od trikova “purgera” Milana Bandića, pa tako piše kako je na press konferenciji pojasnila novinarima da “Zagreb ima potencijale koje ne koristi kak se šika i još nešto, za mnoge zbunjujuće”, čime je valjda pokušala ismijati novinare koji, eto, ne razumiju grandiozne planove wannabe gradonačelnice.

Ostatak Vesninih upisa svodi se na najobičnije reklamiranje svoje predizborne opcije kojim vas nećemo zamarati, ali ćemo zato preporučiti da pročitate komentare posjetitelja bloga, koji su vrlo brzo prozreli da se radi o najobičnijoj “navlakuši” pretendentice na prvu fotelju grada Zagreba.

Neven Barković

Pročitajte više