Blog Vlatke Pokos u novom ruhu

SLUŽBENI blog Vlatke Pokos od danas ima novi izgled, a Indexovi blogeri voditeljicu su odlično prihvatili i obasuli je brojnim komentarima u kojima izražavaju svoje stavove o aktualnostima vezanim za njezin život. Vlatka, podsjećamo, ima novu pjesmu i radijsku emisiju, a na pomolu je i album, pa tema za diskusiju ne nedostaje.

Naša nova "celebrity blogerica" od danas ima redizajniran službeni blog, na kojem od prošlog mjeseca piše o brojnim aktivnostima kojima je okupirana ovog ljeta. Između ostalog, voditeljica se osvrnula i na svoju novu radijsku emisiju "Ljubavni bonton", u kojoj s gostima raspravlja o muško-ženskim odnosima.

"Ta tema je, kao što znate, neiscrpna, a iskustva, pristupi i razmišljanja različita. Trudit ću se da mi gosti budu pričljivi i zanimljivi, pa ćemo se zezati na temu ljubavi. Zaista bih željela da emisija zaživi i da bude slušana jer, u krajnjoj liniji, radim ovo da bi me netko slušao. Konačno ću moći puštati pjesme koje volim, uglavnom romantične i ljubavne, a nije isključeno ni malo poezije. Ljubavne, naravno.", piše Vlatka na svom službenom blogu koji će uskoro biti obogaćen novim sadržajima. Svratite i budite u toku!

D.K.

Pročitajte više