BMW serije 1 na turneji - probna vožnja prije uvođenja na tržište

ZAHVALJUJUĆI originalnoj BMW-ovoj promidžbenoj akciji, nikada nije bilo lakše  sjesti za upravljač najpopularnijeg bavarskog proizvoda, i to prije uvođenja modela na tržište.

BMW je 07. srpnja pokrenuo roadshow, koji će nakon prve stanice u Muenchenu posjetiti mnogobrojne regionalne centre u čak 22 zemlje, među kojima je i Zagreb. Sretnici koji su se prijavili na vrijeme, već sada, prije uvođenja na tržište, mogu iz prve ruke doživjeti novi BMW serije 1.

Da, BMW se pobrinuo da iznimno veliki broj interesenata, koji se prijavio na službenim stranicama proizvođača putem upitnika, može napraviti probnu vožnju i tako se upoznati s najnovijim proizvodom bavarskog proizvođača.

Očekuje se više od 60.000 sudionika probnih vožnja na turneji kroz 22 metropole. Do 24. listopada BMW serije 1 će ugostiti Glasgow, Muenchen, Zuerich, Berlin, Zagreb, Prag, Rim i Atena.

"Naš cilj je, s novim BMW serije 1 pridobiti nove kupce. Mi želimo velikobrojnim interesentima u Europi ponuditi jedinstveni doživljaj probne vožnje, jer direktan pozitivni dojam automobila je odlučujući faktor kod procesa odlučivanja za kupnju", kaže Thomas Giuliani, voditelj međunarodne komunikacije marke BMW i dodaje: "Jedan takav raskošni roadshow u tom obliku radimo po prvi put u ovakvom opsegu  za jedan novi model BMW-a."

Samo u Njemačkoj će oko 17.000 interesenata, koji su se do kraja veljače preko interneta (www.prinzip-freude.de) prijavili, voziti novi BMW serije 1 na testnoj vožnji. Za sada je poznato da će u osam velegradova za test biti na raspolaganju do 50 automobila serije 1.

Tijekom 30-minutnih probnih vožnji stručnjaci prate interesente kao suvozači, a u isto vrijeme se automobil prezentira u jednoj zgradi veličine od 300 četvornih metara. Tamo se mogu zainteresirani odmoriti u baru, pogledati filmove o BMW-u serije 1, napraviti virtualnu probnu vožnju ili na kompjuteru sami konfigurirati individualni BMW serije 1.

Prijave za sudjelovanje na turneji koja u Zagreb stiže početkom rujna su moguće posjetom službenih stranica hrvatskog zastupnika na adresi www.tomic.hr. Sve što morate napraviti je ispuniti kratki upitnik u kojem se traže vaši osobni podaci te neke dodatne informacije kao na primjer tip vozila koji trenutno posjedujete.

Miljenko Nikolić

Pročitajte više