Bodybuilder odgodio vjenčanje s lutkom za seks jer su mu razbili nos, ali ne odustaje

Foto: Instagram

BODYBUILDER je obećao da neće odustati od vjenčanja s lutkom za seks nakon što je morao odgoditi ceremoniju jer su ga napali na ulici zato što je bio odjeven kao žena.

Yuri Tolochko iz Kazahstana već više od godinu dana živi s lutkom za seks koju je nazvao Margo te za koju kaže kako ju je zaprosio još krajem 2019.

Tolochko Margo tretira kao stvarnu ženu i kaže kako ju je upoznao u noćnom klubu. Trebali su se vjenčati u ožujku, no tad je počela pandemija, a Yuri sad kaže za Daily Star kako je odgodio ceremoniju i drugi put, nakon što je napadnut tijekom transrodnog skupa u kazahstanskom gradu Almaty 31. listopada.

Nakon što se odjenuo kao žena za skup, napadnut je i pretrpio je potres mozga te mu je slomljen nos, o čemu je obavijestio svojih više od 40 tisuća pratitelja na Instagramu. Kaže kako je prije nekoliko mjeseci počeo koristiti ženski imidž za performanse te da je lik nazvao Amanda.

Kaže da je samo želio podržati prava transrodnih osoba na mirnom prosvjedu, no bio je pretučen. "No sad se osjećam dobro. I vjenčanje će biti uskoro", rekao je.

Yuri se identificira kao panseksualac i kaže kako se može zaljubiti u "lik, sliku, dušu ili samu osobu". Kaže kako ga njegova ljubavna priča s Margo napaljuje više nego sam seks. "Također volim BDSM", dodao je.

"Volim biti mučen, mogu podnijeti puno boli. Volim i dominirati. Margo je sposobna za ono što drugi ljudi nisu sposobni", rekao je o svojoj lutki.

Prema ranijim izvještajima lokalnih medija, njegov brak s Margo je moguć. Naime, jedini uvjet za vjenčanje u Kazahstanu je da obje strane pristanu, te da budu muško i žensko stariji od 18 godina.

Yuri kaže i kako nakon vjenčanja namjerava kupiti dom, a ranije je otkrio i kako je Margo odveo plastičnom kirurgu. "Kad sam svijetu predstavio njezinu fotografiju, bilo je puno kritika i ona je počela razvijati kompleks pa smo se odlučili na plastičnu operaciju", objasnio je.

"Jako se promijenila. Prvo mi je to bilo teško prihvatiti, ali kasnije sam se naviknuo."

"Bila je to stvarna klinika s pravim doktorima".

Pročitajte više