Bojan Jambrošić nastupit će kao predizvođač Backstreet Boysima!

MLAD i perspektivan pjevač, pobjednik showa Hrvatska traži zvijezdu, trenutno vrlo tražena mlada glazbena nada, nastupit će kao predizvođač na koncertu grupe Backstreet Boys koji će se održati 27. studenog u zagrebačkoj Areni, u sklopu svoje turneje "This is us."  Kako saznajemo, mladi pjevač je iznimno ponosan što će nastupiti kao predgrupa Backstreet Boysima.

Ovaj ljubimac mlađe ženske publike svoj talent je otkrio još dok je bio u vrtiću, a prvi javni nastup imao je s devet godina kad se bez znanja roditelja prijavio na Dječji festival u Čakovcu. Kroz karijeru okušao se u operi i duhovnoj glazbi, a kao srednjoškolac je pjevao i u rock bendu. Sa svojim singlom "Ne govori da me znaš", probio se i više nego dobro te je uz to, našao vremena za snimanj, a nova pjesma "Preko ruba vremena" najava je njegova prvog albuma.

Glazbene uzore vidi u Tonyju Cetinskom, koji mu pomaže oko novog albuma, te Nini Badrić s kojom bi htio napraviti duet. Posvećen je glazbi i želi se time baviti čitav život. Backstreet Boysi oduševljeni su Bojanom kao predizvođačem, jer u njemu, kažu, vide sebe ranih devedesetih, kad su bili na početku karijere. 

 

Bojan snimio i svoj prvi spot

Prvi pobjednik glazbenog showa "Hrvatska traži zvijezdu" snimio je svoj prvi video spot za novi singl "Preko ruba vremena". S prvom je pjesmom Bojan zauzeo dobre pozicije na glazbenim top ljestvicama, a isto se očekuje i od nove pjesme, kao i CD-a koji uskoro izlazi na tržište. "Oduševljen sam snimanjem i silno uzbuđen. Ekipa s kojom radim je odlična pa se veselim izlasku spota na male ekrane kao i mojem prvom CD-u", ispričao je Bojan kojemu ni ustajanje u u pet ujutro nije teško palo. Spot je režirao Viktor Drago, a snimanje je odrađeno pod palicom Tomislava Brđanovića i provjerenog tima Kultivator.

Pročitajte više