Bondova djevojka Eva Green: Puno sam bolji komad od Charlize Theron!

EVA GREEN, Bondova djevojka u "Casino Royaleu", vrlo je samosvjesna sa svojih 28 godina. U intervjuu za magazin You izjavila je da uopće nije ljubomorna. Njezin dečko, 42-godišnji glumac Marton Csokas, zbog toga može, kaže ona, mirne duše snimati i najeksplicitnije ljubavne scene jer - nju to ne dira. Eva je, kaže, sasvim sigurna da je dečko neće prevariti ni sa jednom glumicom. Nije, međutim, otkrila kako je u to sigurna.

Eva je prvu glavnu ulogu imala u hvaljenom erotskom filmu "Sanjari"

"Ljubavne scene nikad nisu najugodnije za snimati, ali on je dosta inteligentan da shvati kako da to najlakše napravi. Takvu jednu scenu snimao je sa Charlize Theron prije četiri godine u filmu 'Aeon Flux'. Nisam se brinula ni strahovala da će završiti s njom. Zašto i bih? Pa puno sam bolji komad od nje", rekla je samouvjerena Eva koja je pet godina u vezi s Martonom (na slici lijevo). Prve tri godine voljeli su se preko žice - novozelandski glumac živio je u Australiji, a onda u Londonu. Prije dvije godine naredila mu je da spakira kofere i dođe k njoj. Marton je poslušno to i učinio.

Eva Gaelle Green je francuska glumica odgojena u Parisu, ali je veći dio svoga života provela u Londonu. Rodila se u obitelji glumice Marlene Jobert i švedskog zubara Waltera Greena. Imam sestru blizanku Joy koja je rođena dvije minute prije nje. Odmalena se željela razlikovati što više od sestra, pa iako je prirodna plavuša, od petnaeste godine boja se u crno.

Sa sedamnaest godina upisala je dramsku školu u Parizu, a onda ju je 2002. otkrio Bernardo Bertolucci i pozvao je da zaigra glavnu žensku ulogu u erotskom filmu "Sanjari". Roditelji su se bunili, ali onda je bila uporna i već u prvom filmu pokazala sve svoje ženske atribute. Ispričala je tada da joj hinjenje seksa nije teško palo, ali nije joj bilo svejedno kad su roditelji pogledali film. "Sanjare" je, na njezinu sreću, pogledao i oskarovac Ridley Scott i pozvao je da zaigra u njegovom "Kraljevstvu nebeskom", gdje je i upoznala današnjeg ljubavnog partnera. U serijalu filmova o najpoznatijem tajnom agentu, titulu Bondove djevojke naslijedila je od Halle Berry, a u sljedećem nastavku prepustila ju je Olgi Kurylenko.

E.D.
Foto: JLP, Ellen von Unwerth/Arena

Pročitajte više