Boris Banović: Lambaša je skrenula, treba joj terapija!

"OBJESI se o štrik i učini uslugu narodu", riječi su kojima se, između mase ostalih, Dolores Lambaša pokušala javno, medijski obračunati s modnim znalcem Borisom Banovićem. Zasmetale su Lambaši Banovićeve dosjetke o njezinoj vezi sa 39 godina starijim Dikanom, ali i učestali neukusni komentari koje je Feši sipao televizijskim eterom iz doba kada je između nje i Frane Lasića ljubav cvjetala.

Tko je ovdje dama?

Ovih dana se, oglasio i Banović, koji je Dolores poručio da bi joj bilo pametno da se obrati ustanovi žute boje i zatraži terapiju lijekovima. "Dolores je potpuno skrenula, zrela je za jednu terapiju medikamentima", kaže Boris. A mi kažemo, za divno čudo, jer je Boris poznat po tome da se sa svojim zakrvljenim kolegama s estrade obračunava isključivo u svojoj modnoj kolumni, nikako "privatnim" putem.

Prije godinu dana rat protiv njega vodila je Snježana Mehun, na čiju se besprijekornu brendiranost tada Banović (neprikladno) osvrnuo, a dok je ona medijski prostor punila ne štedeći primjedbe na Banovićev račun, Feši je samo šutio i smješkao se. Pitali smo se onda tko je ovdje dama, a isto se pitamo i sad. I naravno, odgovor opet nudi Boris Banović:

Nauči se ponašati u javnosti!

"Ona pokušava biti vamp, a ne shvaća da za biti vamp moraš biti pristojan", objašnjava i poručuje Lambaši: "Nauči se ponašati kada si vani".

Lambaša otkrila blog: Čuvajte se!

Međutim, kako se čini, Dolores Borisove savjete ne prihvaća; ni one modne, ni kada je o ljubavi i pristojnosti riječ. Nakon što je otkrila blog kao sredstvo komunikacije s medijima i neprijateljima, na tjednoj i redovitoj razini zabavlja javnost i živcira prozvane, ne štedeći ikoga tko joj je ikad stao "na žulj". Nesumnjivo, nastavak slijedi!

Pročitajte više