Boris Jelinić ima učiteljicu "tantra seksa"

"S MARINOM sam poboljšao odnose, razgovarali smo danas i jučer. Jesmo se svađali jako puno, što ste mogli i vidjeti. Ja sam bio malo grub s riječima, ali smo razgovarali, tako da će mi i ona isto faliti. Ne volim vrijeđati i jako žalim što sam to sve izgovorio. Nisam svadljiva osoba, ali što je previše previše je", rekao je Boris Jelinić dan nakon što je od Marine Perazić u dvoboju u igri znanja izgubio s nezavidnih 5:0.

"Hej, želiš li sa mnom na orgije"

Priznao je kako ga je bilo strah kamera u trenutku kad je trebao odgovarati na pitanja, odnosno "zablokirao je", mada tvrdi kako je puno učio, no očigledno ipak ne dovoljno. "Moram priznati još nešto. Ivana mi se na prvu svidjela, ali kad sam shvatio kakva je odmah sam odustao", nadodao je "Goli vjestaš" Jelinić.

Na Borisovo mjesto u Farmi dolaze Ante i Simona Gotovac, dvoje stanara za koje su gledatelji telefonskim pozivima izglasali povratak na blatno imanje. Nakon što je Boris ispao i skoro na odlasku s farme suzu spustio, njegova prijateljica koja ga je dočekala u studiju prethodno je otkrila tajni detalj iz njegovog života. "On ima učiteljicu tantra seksa, a prvo upoznavanje sa mnom bilo je takvo da me pitao želim li s njim ići na orgije", rekla je Borisova prijateljica.


L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više