Boris Novković snima duet s Bajagom

BORIS NOVKOVIĆ uskoro će snimiti duet s Momčilom Bajagićem Bajagom. Uz to, Vukovarci su nedavno odlučili da ga neće više pozivati na  gostovanje u svoj grad.

Kako javlja srpski Kurir, ideja o duetu je bila Bajagina. On bi trebao napisati glazbu i tekst, a Boris je oduševljeno pristao.

Pjesma će navodno biti ljubavnog karaktera, a trebala bi biti snimljena sljedeće godine. Bajaga će krajem ove godine održati koncert u Splitu gdje bi mu se mogao pridružiti i Boris Novković.

Bajaga do sada nije snimio niti jedan duet, iako ih je pisao za druge izvođače, a Boris se već okušao u tome snimivši sa Severinom "Zar je važno tko je kriv" i s Kemalom Montenom "Daleko".

Nedavno je čelnik vukovarskog SDP-a Željko Sabo predložio Gradskom vijeću Vukovara da se Novkovića više ne poziva u Vukovar. Razlog tome je to što je 18. studenoga, na dan sjećanja na žrtve Vukovara, gostovao u SiCG.

Kako doznaje Večernji list, članovi Gradskog vijeća Vukovara većinom glasova donijeli su odluku da ga se više ne poziva u Vukovar, u sklopu Ljeta u Vukovaru.

Pročitajte više