Boris Rogoznica u showu: Doris i ja spavali smo k'o brat i sestra

Screenshot: RTL

U PRETPOSLJEDNJOJ epizodi Superpara Doris Pinčić Rogoznica pripremila je radionicu za dame.

"Radimo masku svojih muškaraca kad su ljuti", objasnila je voditeljica, a potom su dame komentirale kako se muškarci ne vole svađati. 

"Oni uvijek izbjegavaju svađu na svaki mogući način. On kad je ljut, nestane. Moj suprug kad je ljut je ona najgora opcija, ništa. Meni je to užas. Ja bih više voljela da se naljuti, da se izviče, da eksplodira. On se povuče. On oprosti i zaboravi kao da se nije dogodilo što god da si mu napravio. A ja ne mogu dalje dok nismo raspravili. Njega izludi što ja silujem raspravu, a on ne želi raspravljati i onda u krug. Ništa me ne može razljutiti kao to ignoriranje", rekla je Doris.

Kad je Marijeta rekla da se Balcano ljuti kad se ona rasplače, Doris se složila: "I moj je ljut kad se rasplačem. To mu ide na živce."

Otkrila je i što ona mrzi: "Meni jedna od najgorih rečenica: Razgovarat ćemo sutra. Ubij me danas. Sutra kaže: 'Ni danas ne mogu.'"

Prije zadatka voditelj Enis Bešlagić ih je pitao kako su spavali, a Boris je najprije rekao kao djeca pa dodao: "K'o brat i sestra."

Kad je doznala da će u sklopu zadatka imati noćnu kameru koja snima Borisa, Doris je komentirala: "Da mi je te kamere i inače imati za njega."

Kad je Boris uspješno pronašao odjeću, odjenuo košulju, hlače i čarape te stavio remen, Doris je prokomentirala: "Gle kako se u mraku brzo zakopčava, nije mi ovo drago. Gdje se on naučio ovako brzo zakopčavati u mraku?"

"Ne znam što bih rekao. Meni je predigra skidanje i oblačenje tako da sam se ispraksirao", komentirao je Boris.

Dok ga je Doris navigirala, Boris je rekao: "Vrlo slično funkcioniramo i u stvarnom životu. Ujutro kao da sam na poslu, ne dobijem mail, ali dobijem zadatke na WhatsApp i onda ih samo križam kako ide dan i kako ih rješavam. To je neki naš dogovor i naše normalno ponašanje, tako funkcioniramo."

"Boris 80 do 90 posto vremena sluša dobro. Ali kad ne sluša, onda ne sluša 200 posto. Onda poništi prethodno slušanje", rekla je Doris, a Boris je dodao: "To kad mi stvarno prekipi."

Preostalo mu je još naći ključ kako bi izašao iz sobe i bio slobodan. 

"Iako ti, otkad imaš mene, nikad nisi slobodan čovjek", rekla je Doris, a Boris je dodao: "Ona meni uvijek kaže: 'Boris, ti si slobodan raditi što želiš, ali sam znaš što je dobro, a što nije.' Kad ti netko to da, onda to znaš cijeniti i uzvraćati jednakom mjerom."

Pročitajte više