Bosanski košarkaš Edhem Čustović novi je dečko Tine Katanić

BINGO djevojka Tina Katanić nedavno je otkrila da ponovo ljubi. Iako je neko vrijeme skrivala njegov identitet, Tina je sad otkrila da je riječ o košarkašu Edhemu Čustoviću. Bosanski košarkaš i 24-godišnja Zagrepčanka viđeni su kako izmjenjuju nježnosti i drže se za ruke, a Tina kaže da dečka neće skrivati, ali joj ne pada na pamet ni gurati ga pred objektive.

"Edhem ima ono nešto"

Kako ju je Edhem osvojio i gdje su se upoznali, Tina nije htjela otkriti, jer kako kaže, ne želi ureći novu vezu. "Ne mogu objasniti, mogu reći samo da ima 'ono nešto'. Ja sam osoba koja svoju privatnost želi sačuvati za sebe. Ne želim biti poznata po ljubavnom životu", priznala nam je Tina.

Novi izabranik njenog srca živi u Tuzli, ali to ne predstavlja nikakav problem jer kako kaže Tina ljubav sve pobijedi. "Kad je ljubav tako iskrena, pobijedi čak i da je na daljinu", kaže Tina Katanić koja je posljednjih godina jedna od najtraženijih manekenki, a uz manekenstvo se bavi i televizijskim poslom.

"Na jesen ću se posvetiti fakultetu"

Osim što radi kao  hostesa u HTV-ovom "TV Bingo showu", na Novoj TV se u sklopu "In magazina" neko vrijeme emitirao njen reality show "Miss Pinky", koji je ubrzo ukinut. "Bio je to zanimljiv izlet, no  idem dalje", komentirala je ukidanje reality showa "Miss Pinky".

Svestrana Tina je također počela glumiti u seriji "Nad lipom 35" te na Z1 televiziji u jednoj humorističnoj seriji s Hrvojem Kečkešom i Ljubomirom Kerekešom. Svjesna kratkotrajnosti manekenskog posla, bivša Kraljica Hrvatske na jesen se planira posvetiti fakultetu. "Pohađam govorne vježbe. Više ću se posvetiti fakultetu. Važno je da imam motivaciju", rekla je Tina.

Pročitajte više