Bourjois predstavio dva noviteta koji obećavaju Insta-perfect izgled cijeli dan

Foto: Promo

PARIŽANKE su oduvijek poznate po svojoj beauté sans effort- ljepoti bez napora. Ali kako da i mi ostali postignemo taj savršeno besprijekoran izgled? Bourjois nam otkriva tajnu ovog izgleda lansirajući novi proizvod koji nam obećava Insta-perfect izgled cijeli dan. Predstavljamo vam Always Fabulous Stick Foundcealer

Foundcealer? Da, da, dobro si pročitala- upravo je to: puder i korektor u jednom, jedan savršeni stik koji uvijek možeš ponijeti sobom i koji je nevjerojatno lagan za korištenje. Neodoljiva kombinacija luksuza i praktičnosti, Always Fabulous Stick Foundcealer je sve što si oduvijek željela od pudera za lice. 

Kao puder, daje ti nevjerojatnu prekrivenost uz nježnu formulu, kremastu teksturu koja se lako stapa s tvojom kožom, koji se ne skida i traje cijeli dan. Kao korektor oduševit će te svojom vodootpornom formulom koja će prikriti tamne podočnjake, sakriti crvenilo ili bilo kakvu nepravilnost koja bi ti mogla pokvariti dan. 

Dolazi u elegantnoj crnoj kutijici s rozo zlatnim čepom na čijem se dnu nalazu spužvica uz pomoću koje ćeš lako nanijeti proizvod i postići idealan polu mat izgled. 

Dostupan je u 6 nijansi i vrlo lako se koristi: nanesi ga na kost ispod obrva, na obraze, nos i bradu, a zatim ga blendaj uz pomoć spužvice na dnu, dobit ćeš prirodan make up koji traje cijeli dan. Kada ga nanosiš kao korektor nanesi ga na željene zone i utapkaj prstom ili spužvicom. 

1-2-3 Perfect Color Correcting Concealer 

Uz Always Fabulous Foundcealer dolazi nam i 1-2-3 Perfect Color Correcting Concealer stik u nekoliko dijelova koje možeš izmjenjivati, ovaj korektor je vrlo precizan, ima nekoliko nijansi čime možeš dobiti personaliziran proizvod bilo kada bilo gdje. 

Zelena nijansa neutralizira crvenilo, boja breskve neutralizira tamne kolutove oko očiju, a ljubičasta nijansa oživjeti će sive zone na tvome licu. 

Njegova zaigrana ambalaža probuditi će školarku u tebi, a njegov profesionalan rezultat pretvorit će te u profesionalnu vizažisticu, tekstura obogaćena 3D soft focus pigmentima dat će tvome licu besprijekoran izgled. 

Uz nove Always Fabulous Foundcealer i 1-2-3 Perfect Color Correcting Concealer korektor postaješ prava Parižanka u trenu. 

Merci Bourjois! 
 

Pročitajte više