Boy George šokirao priznanjem: "Spavao sam s Princeom"

Foto: Index/Instagram

PUBLIKA na snimanju The Voicea potpuno se raspametila nakon priznanja jednog od sudaca, Boy Georgea, da je spavao s Princeom. Iako je poznati britanski glazbenik odmah pokušao objasniti da se samo šalio, fanovi su reagirali toliko burno da je snimanje moralo biti prekinuto.

Sjedeći pored Will.i.ama, frontmana Kaiser Chiefsa Rickyja Wilsona i Palome Faith, Boy George je načeo temu suradnje s poznatim glazbenicima.

"Snimio sam duete s nekim od najboljih soul glazbenika u povijesti, uključujući Luthera Vandrossa i Smokey Robinson", rekao je Boy George, na što mu je Paloma odgovorila da je ona nastupila s Princeom.

"Zaboravi draga, ja sam s Princeom spavao", odvratio joj je kontroverzni glazbenik, na što su mu ostali suci krenuli čestitati, a publika je naprosto poludjela.

"Netko iz produkcije je krenuo smiriti suce, ali publiku je bilo nemoguće smiriti", rekao je jedan od očevidaca za britanske medije.

Boy George se tada pokušao izvući objašnjenjem da nije zaista spavao s Princeom, već je samo imao njegov poster u sobi, no bilo je prekasno.

Pročitajte više