Božićni pokloni za prijateljice, sestru, kolegicu? Rješenje se nalazi u jednoj kutijici i košta samo 99kn!

Foto: Press

STIGLO je i to doba godine, pokloni za Božić kupuju se na veliko, popisi su dugački, a ideja sve manje... Kome su dosadile papuče, čarape i piđame, poklon bonovi koji vrište 'kupila sam ti ovo u zadnji tren' i bezglavo trčanje po dućanima? Ako se prepoznaješ u svemu navedenom, samo nastavi čitati.

Vaš najdraži team cura, koje stoje iza najslađe kutijice sreće, i ovih blagdana ima rješenje i donosi spas vašim živcima, novčaniku, a to je naravno, što drugo nego BeautyBox!

Njegova cijena od 99kn zasigurno ulazi u tvoj budžet, a vrijednost poklona biti će i nekoliko puta veća, točnije 4 puta veća! Heeej! Kupiti poklon iznenađenja za 99kn, a u njemu dobiti proizvode u iznosu od preko 400kn zvuči kao dobitak na lotu! Božićno izdanje kutijice sreće pucat će po šavovima, a u njoj će se naći 10 proizvoda!

Funkcionalnost kutijica, te dizajn koji se iz mjeseca u mjesec mijenja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Mnoge naše korisnice već imaju dobru kolekciju kutijica koje čine ladičar kada se naslažu jedna na drugu. U njima se kriju razno razni predmeti od šminke, nakita, dokumenata, suvenira, fotografija... A Instagram je preplavljen fotkama pod heštegom #beautyboxhr. Baci pogled i uvjeri se sama. Baš kao i reakcije naših ljepotica svaki mjesec kada im BeautyBox pokuca na vrata.

Poklanjaš li je nekome na dar, u kutijicu sreće možemo ubaciti i personaliziranu čestitku, samo nam to moraš napomenuti. ;)

Bez gužve, bez stresa, iz udobnosti vlastitog kreveta naruči sebi, a zatim i svim svojim prijateljicama i članicama obitelji jedan božićni BeautyBox i razmazi ih na najjače. 

Pročitajte više