Brad i Angelina proslavili njegovu rastavu

IAKO su plavokosi filmski ljepotan i "žderačica muškaraca" s posvojenom djecom zauzeti snimanjem novih filmova, našli su vremena za romantični vikend, tijekom kojeg su proslavili konačnu rastavu Brada i njegove, sad već bivše supruge Jeniffer Aniston. 

Sve mršavija Angelina, stigla je iz New Yorka, gdje snima "The Good Shepherd", do Brada u Canadu, koji tamo, pak, snima "Assassation Of Jesse James".

Angelina je sa sobom povela usvojene klince Maddoxa i Zaharu, koji se polako privikavaju na novog "taticu". Mali Maddox Brada već i zove svojim tatom.

Dok je novopečeni holivudski par slavio Bradovu rastavu, Jeniffer Aniston se strastveno ljubila s hollywoodskim veteranom Kevinom Costnerom, ali samo na snimanju filma "Rumour Has It".

36-godišnja zvijezda "Prijatelja" jedva čeka da završi snimanje kako bi mogla negdje pobjeći i konačno se opustiti. Očito je da je još uvijek pogađa medijska buka oko njenog konačnog raskida s 41-godišnjim Bradom, koji uživa s deset godina mlađom ljubavnicom Angelinom.

Pročitajte više