Brad Pitt kupio ženi iz New Orleansa kuću

BRAD PITT je oduševio jednu stanovnicu New Orleansa prošlog vikenda kada je bio u tom gradu na obilježavanju pete obljetnice uragana Katrine. Glumac je Melbi Leggett Barnes kupio kuću, zbog čega će mu ona, kaže, zahvaljivati do kraja života. "Ispitivao me i može li još išta učiniti za mene, još mi nekako pomoći. No, pomogao je već jako puno i kroz svoju fondaciju Make It Right, da toga nema, ovdje uopće ne bi bilo ljudi", rekla je Melba.

Žena dodaje kako Brad jako voli New Orleans te sa se zbog djelovanja njegove fondacije sve više ljudi vraća u taj grad. "Ljudima se svašta događalo tijekom obnove. Građevinari bi ih pokrali i slično, a sada svima savjetujemo da radove obavljaju preko fondacije", kaže Melba.

"Brad je sjajan. Angelina ovaj put nije bila s njim, ali bili su nam u gostima ranije. Djeca su im divna, a ona je žena koja stoji čvrsto na zemlji. Sljedeći put kada dođe, moram joj dati svoj recept za kokice s lukom jer se Bradu to jako svidjelo", rekla je Melba, koju zbog druženja s Bradom milijuni žena na svijetu sigurno smatraju pravom sretnicom.

Pročitajte više