Brak Britney Spears u reality showu?

POP zvijezda Britney Spears mogla bi prvih nekoliko tjedana svog braka prikazati cijelom svijetu u MTV-evom reality showu "Newlyweds", javlja Daily Star.

Prema pisanju Stara, Britney će kamerama MTV-a dozvoliti snimanje prvih nekoliko tjedana svog braka s Kevinom Federlineom, i to u sklopu reality showa "Newlyweds", koji je proslavio još jednu američki pop pjevačicu – Jessicu Simpson.

Tim činom Britney navodno želi dokazati cijelom svijetu da su ona i Kevin zaista zaljubljeni, te da se ne radi o nikakvoj vezi dvoje ekscentrika, kakvom ju mediji često prikazuju.

Pop pjevačica, koja je u zadnjih godinu dana dolazila na naslovnice zahvaljujući skandalima poput 24-satnog braka s prijateljem iz djetinjstva, želi svojim obožavateljima pokazati da je sasvim normalna osoba.

Daily Star dodaje kako se na MTV-u šuška da će Jessica Simpson i njezin muž Nick Lachey, dosadašnje zvijezde reality showa "Newlyweds", vrlo skoro odustati od daljnjeg snimanja showa, što bi otvorilo mjesto za Britney i njezinog budućeg muža.

Pročitajte više