Brak Gorana i Ivane Višnjić u krizi?

KAO što se i očekivalo, prijatelji poznatog bračnog para s različitim su pričama počeli izlaziti u medije, i to one američke - među brojnim tabloidima koji se bave "slučajem Višnjić" i odnosom supružnika nakon turbulentnih događaja, National Enquirer donosi informaciju kako par više ne spava u zajedničkoj sobi. Hrče li Goran pa je Ivana, poput Katie Holmes kojoj smeta Tomovo hrkanje, negdje drugdje potražila mir ili su posrijedi doista bračni problemi?

Dok hrvatska javnost čeka DNA test koji bi trebao dokazati da je Goran Višnjić otac male Lane Lourdes, ona američka bavi se brakom Višnjićevih, koji su nakon prvih informacija o glumčevom izvanbračnom djetetu itekako pokušali ostaviti dojam skladnog para čija ljubav nadilazi aktualne probleme. Prema pisanju američkih tabloida, naime, njihov odnos itekako pati zbog Goranove ljubavne avanture. "Višnjići jedva održavaju brak, a Ivanu boli to što joj je suprug mjesecima lagao", piše National Enquirer.

Prema informacijama koje su dobili od "prijatelja" poznatih supružnika, oni više ne spavaju u istoj sobi, sve manje komuniciraju, a razgovori najčešće završavaju svađom. Podsjećamo, Goran i Ivana nedavno su "uhvaćeni" na kupanju s usvojenim sinom Tinom, a objavljene fotografije prikazivale su ih kao sretnu i skladnu obitelj, unatoč Ivaninim navodnim prijetnjama Mireli Rupić i brojnim drugim pričama i zavrzlamama koje su tjednima punile domaće, ali i svjetske naslovnice.

"Koliko je operacija imala Višnjićeva supruga?"

Kako Ivana Višnjić, za razliku od Gorana, u Hollywoodu nije poznata ličnost, o njoj se najčešće piše kao o "supruzi hrvatskog glumca", ali tamošnji novinari nerijetko se osvrću na njezin fizički izgled. "Što li je napravila od lica", "Koliko je operacija imala Višnjićeva supruga" i "Goran u braku s voštanom figurom" samo su neki od napisa (i komentara) kakvima Ivanu Višnjić mediji predstavljaju američkoj javnosti. Prilično neobično za zemlju u kojoj plastičnjaci više nisu trend niti učestala pojava, već - svakodnevnica.

D.K.

Pročitajte više