Brak Kate Winslet raspao se zbog mlađe glumice?

KATE WINSLET užasno je išlo na živce prijateljstvo njenog supruga Sama Mendesa i 27-godišnje glumice Rebecce Hall, tvrdi jedan Katein prijatelj. Mlada Rebecca bila je Samovo rame za plakanje kad je zavladala kriza u šestogodišnjem braku s Kate, što se njoj nikako nije svidjelo.

Samovi prijatelji uvjereni su da je mlađahna Rebecca uistinu bila samo prijateljica 44-godišnjeg Sama. Njih dvoje surađivali su na kazališnim projektima u Londonu i New Yorku. No, prijatelji Kate Winslet kažu da je Kate bila frustrirana zbog tog prijateljstva.

Kate i Sam razvod su najavili u ponedjeljak, tvrdeći da je prekid bio sasvim prijateljski. Nakon toga glumica je s djecom i prijateljicom Emmom Thompson otišla na odmor u Meksiko. Uskoro bivši suprug Sam ostao je u New Yorku okružen skupinom bliskih prijatelja među kojima je i Rebecca Hall.

Sam i Rebecca poznaju se od 2006. godine, kada je sniman Rebeccin filmski debi "Starter for 10", na kojem je Mendes bio izvršni producent. Veći dio prošle godine blisko su surađivali na kazališnom projektu "Bridge" u Londonu i New Yorku. "Kada je Kate doznala da su se Sam i Rebecca zbližili, bila je jako uzrujana. Rebecca je upravo Samov tip djevojke; glumačka mješavina mozga i ljepote", kaže jedna Kateina prijateljica. 

Pročitajte više