Brak s Mamićem joj godi: Samozatajna Tia zablistala u crvenom

Foto: Instagram

OTKAKO se udala za Marija Mamića, Tia Mamić rijetko se pojavljuje u javnosti.

Da religiozno ne brine o svom izgledu, hrvatska javnost vjerojatno bi u potpunosti zaboravila kako izgleda. Ovako Tia, djevojački Jurčić po političaru Ljubi Jurčiću koji ju je posvojio kad joj je majka umrla, svako malo osvane na društvenim mrežama u tip-top izdanju.

Gospođa Mamić spremna je za dolazak Božića, što je pokazala time što je za posjet frizerskom salonu u centru Zagreba izabrala crvenu kreaciju.

Ljetos je u istom salonu pokazala kako izgleda bez šminke.

Podsjetimo, Tia se lanjskog listopada nakon godinu dana veze udala za Marija Mamića koji je godinu ranije okončao brak s Monikom Kravić.

Svjesni da će se njihova svadba pratiti, mladenci su napravili sve da što manje toga procuri u javnost. Tako se Tia za svadbu spremala u hotelu u kojem je slavlje održano, a njihovi gosti su do dvorane na 17. katu dolazili iz garaže.

Nešto iza ponoći na društvenim mrežama pojavile su se snimke koje su otkrile da je novopečena gospođa Mamić cijelu noć na raspolaganju imala svoj tim za uljepšavanje. Naime, oko jedan u noći osvanula je pred svojim gostima s novom frizurom. Njene duge uvojke, koje je uoči svadbe produljila ekstenzijama, frizer je skupio u konjski rep.

Čipkastu haljinu sirena kroja, koja je na dekolteu imala ukrase stilizirane poput školjki, dizajnirala je Matija Vuica.

Pročitajte više