Britanska plemkinja otkrila: "Seksala sam se utroje s Mel B i njenim mužem"

Foto: Instagram

LADY Victoria Hervey potvrdila je da je ona jedna od žena koja je imala seks u troje s bivšom Spajsicom Mel B i njenim mužem Stephenom Belafonteom. Priznanje je uslijedilo nakon medijskih napisa da je 40-godišnja plemkinja spavala s godinu dana starijim parom kad su se tek upoznali 2007. godine. Hervey je progovorila o navodno zlostavljanju, rekavši da Mel B nije mogla napustiti muža jer je on bio taj koji je kontrolirao njihove financije.

"Rekla mi je da je on zadužen za financije i da nije dovoljno snažna da ga ostavi. Rekla je da čeka da stvari sjednu na svoje mjesto i kad se to konačno dogodilo, znala je da je pravo vrijeme. Nijedna žena ne bi trebala toliko patiti, žao mi je zbog nje", ispričala je Hervey za The Sun.

Kad je riječ o zajedničkoj noći, rekla je da joj se javila Mel B i priznala da ne zna postoje li snimke te večeri, ali da su male šanse da će ih itko ikada objaviti.

Iako se godinama šuškalo da su bili intimni, glasine su se pojačale kad je otkriveno da su Mel B i njen muž imali otvoreni brak.

"Sve joj je to mutno i svi su bili pijani, pogotovo Victoria. Rekla mi je da su u jednom trenutku gledali televiziju u krevetu, a u drugom je Stephen bio na njoj, a Mel ju je ljubila. Sljedeće čega se sjeća jest da su se ujutro probudili u istom krevetu, goli", rekla je Victorijina prijateljica za The Sun.

Odvjetnici Mel B u međuvremenu su osigurali zabranu javnog distribuiranja bilo kakvih seks-snimki iz njihovog braka. 

Pročitajte više