Britanski glumac objavio nikad viđenu fotografiju Kate Middleton

Foto: EPA

Princezu od Walesa Kate Middleton preplavili su porukama podrške otkako je otkrila dijagnozu raka. A među onima koji joj je dao podršku je i pop zvijezda 80-ih i glumac Martin Kemp, koji je na Instagramu podijelio nikad viđenu obiteljsku fotografiju na kojoj je Kate uz njega, njegovu suprugu Shirlie i djecu, voditelja Romana Kempa i kćer Harley Moon.

Kate je pozirala za fotografiju s četveročlanom obitelji kada ih je prošle godine posjetila u njihovu domu u Hertfordshireu kako bi zajedno s Romanom snimila video za svoju kampanju Shaping Us. Martin je u opisu fotografije napisao: "Šaljem toliko ljubavi princezi od Walesa i cijeloj njezinoj obitelji."

Princeza se udružila s Romanom nakon što se pojavio u dokumentarcu koji je istraživao mušku samoubilačku krizu nakon smrti njegovog bliskog prijatelja i kolege Joea Lyonsa. Nakon emitiranja na BBC-ju Kate je stupila s njim u kontakt i dogovorili su se da će se naći u njegovoj obiteljskoj kući kako bi snimili video za njezinu kampanju.

U tom videu par je sjedio i razgovarao uz čaj, dok je Roman pričao o svom djetinjstvu, ali je priznao da odgajanje djece može biti "jako teško" zbog troškova života i financijskih poteškoća s kojima se mnogi suočavaju. Kate mu je rekla: "Apsolutno. U ovome je stvar, svaka je obitelj drugačija i pritisci s kojima se svi suočavamo su različiti."

"Iako se podiže svijest o važnosti ranog djetinjstva, ne radi se o stavljanju dodatnog pritiska na obitelji, već se zapravo govori da im je potrebna podrška i pomoć u ponovnom određivanju prioriteta obiteljskog života, kućnog života i svega što je danas potrebno u odgoju djece jer je to teško", dodala je.

Pročitajte više