Britanski tabloid podrugljivo o odmoru sestara Ecclestone u Hrvatskoj: Pobjegle su

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Daily Mail

BRITANSKI tabloid Daily Mail prenio je vijest o odmoru sestara Ecclestone u Dubrovniku te uspio naljutiti dio čitatelja.

"Bar netko može na odmor! Tamara i Petra Ecclestone pobjegle iz LA-a i Velike Britanije s obiteljima da bi uživale na očevoj 28 milijuna funti vrijednoj jahti u Hrvatskoj... Dok smo mi ostali zapeli kod kuće", vrišti iz naslova članka o odmoru sestara Ecclestone u Hrvatskoj.

"Dok pandemija koronavirusa i dalje stvara kaos za planiranje putovanja, sestre su pokazale da to na njih ne utječe i otišle u Hrvatsku", naglasili su iz Daily Maila te spomenuli i Krunoslava Capaka. "Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo rekao je da na plažama u zemlji neće biti zabrana, samo mjere opreza", dodali su.

No ispod pomalo optuživačkog članka na račun hrvatskog odmora kćeri Bernieja i Slavice Ecclestone, sasvim drugačiji komentari.

"I ja bih napravio isto", "Da ja imam jahtu sad bih sigurno bio na njoj. Isključio bih mobitel i maknuo se od svega što se događa na svijetu", "Isto bi napravili i svi ostali da mogu. Nisu ni fotografije objavile, one nisu te koje rade show iz ovog odmora", "Pa tko ih krivi? Svi bismo napravili isto na njihovom mjestu", pisali su čitatelji tabloida.

"Obožavam Hrvatsku", dodao je jedan anonimni čitatelj.

Inače, sestre su danas s obiteljima snimljene u opuštenoj šetnji Dubrovnikom nakon koje su se gliserom vratile na jahtu.

Pročitajte više